ΑΕ Σπάρτη: Επιτέλους… πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδας!

ΑΕ Σπάρτη: Επιτέλους… πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδας!

Την Τετάρτη (14/9, 4μ.μ.), θεού θέλοντος και Κοντονή επιτρέποντος και μετά τις δυο συνεχόμενες αναβολές στο Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕ Σπάρτη θα βγει στη σέντρα της διοργάνωσης αντιμετωπίζοντας τον Παναιγιάλειο στο δημοτικό γήπεδο Αγρινίου.

Φέτος το Κύπελλο Ελλάδας ταλαιπωρείται έντονα, με τα ματς για τον πρώτο γύρο να μην έχουν καταφέρει να διεξαχθούν λόγω των συνεχόμενων αναβολών του Σταύρου Κοντονή. Τη Δευτέρα (12/9) όμως η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της όρισε εκ νέου τον αγώνα για την Τετάρτη (14/9). Η πρεμιέρα της «Βασίλισσας» θα γίνει στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Το πρωί της Τρίτης (13/9) η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια προπόνηση που πραγματοποίησε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Το «παρών» έδωσε και ο Μπουντόπουλος, ο οποίος απουσίαζε δικαιολογημένα από την χθεσινή παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, λόγω προσωπικού ζητήματος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕ Σπάρτη η οποία απαρτίζεται από τους:
Κραβαρίτη, Αναστασόπουλο, Σιώπη, Παναγιώτου, Μελίσσα, Αναστασάκο, Κορνέζο, Χάδιαρη, Παπαχρήστο, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Κατσίκη, Μπουντόπουλο, Οικονομόπουλο, Μπανούση, Γκαλίτσιο, Ηλιόπουλο, Γιαννίτση, Βελλίνη.