Δ. Γιαννακόπουλος: «Η Σπάρτη πάντα με την υγιή πλευρά στο ποδόσφαιρο»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Η Σπάρτη πάντα με την υγιή πλευρά στο ποδόσφαιρο»

Με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο και βγαίνοντας όπως πάντα μπροστά, όταν τρίτοι επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα με δόλιο, μάλιστα τρόπο, στις σχέσεις του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε τέλος στην παραφιλολογία γύρω από τη στάση της Σπάρτης σε πρόσφατη ψηφοφορία στην ΕΠΟ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως η Σπάρτη, όσο περνάει από το χέρι του, θα συντάσσεται πάντα με την υγιή πλευρά των πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Μετά από λάθος συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπως το χαρακτήρισαν και παραδέχτηκαν οι ίδιοι σε επικοινωνία τους μαζί μου, αλλά και πολλών συνειδητών αναπαραγωγών αυτού του ψεύδους από διαφόρους, πως δήθεν η ΠΑΕ Σπάρτης, η ομάδα του τόπου καταγωγής μου, συντάχθηκε υπέρ της σημερινής κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οφείλω ν' αποκαταστήσω την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία η Σπάρτη δεν τάχθηκε υπέρ κανενός από τα δύο «στρατόπεδα», πόσο μάλλον με το υπάρχον, διότι δεν έχει την ανάγκη να το κάνει.

Μου είναι αδύνατο να δεχτώ ότι αυτό έχει από κάποιους αμφισβητηθεί, παρά τη μεγάλη προσπάθεια προπαγάνδας που έγινε.

Επίσης, για την αποφυγή οποιασδήποτε δόλιας ή μη, επόμενης φοράς που θα επιχειρήσουν κάποιοι με «λάθη» να διαταράξουν τη σχέση μου με τους φιλάθλους της ομάδας της καρδιάς μου, τον Παναθηναϊκό, με απώτερο σκοπό να βλάψουν το τμήμα μπάσκετ αλλά και επειδή γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία και θέλει οι αγώνες να κερδίζονται εντός γηπέδου, δηλώνω ρητώς ότι:

Η Σπάρτη, όσο περνάει από το χέρι μου, πάντα θα συντάσσεται με την υγιή πλευρά των πραγμάτων.».