ΑΕ Σπάρτη: Ευχαριστήριο του ΑΟ Χανιά για την φιλοξενία στο Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕ Σπάρτη: Ευχαριστήριο του ΑΟ Χανιά για την φιλοξενία στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο ΑΟ Χανιά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που έτυχε από την ΑΕ Σπάρτη, την περασμένη Πέμπτη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Κρητικοί γνώρισαν βαριά ήττα από τη «Βασίλισσα» με 4-0 ενώ το τεχνικό επιτελείο προβληματίστηκε έντονα από την εμφάνιση της ομάδας των Χανιών. Ολόκληρη η αποστολή όμως είχε να λέει για την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Η διοίκηση των Λακώνων προσέφερε όλες τις ανέσεις στον ΑΟ Χανιά και κάθε εξυπηρέτηση στα μέλη αυτής, σε οτιδήποτε χρειάστηκαν. Την Δευτέρα (31/10) οι Χανιώτες ευχαρίστησαν δημόσια την ΑΕ Σπάρτη, με ανακοίνωση τους, για την άριστη φιλοξενία εξηγώντας μεταξύ άλλων: «απέδειξαν, ότι πάνω από όλα είναι άνθρωποι και η... ΑΝΘΡΩΠΙΑ σπανίζει στις ημέρες μας». Παράλληλα ευχαρίστησαν και τον Παναιγιάλειο, στην έδρα του οποίου φιλοξενήθηκαν λίγες μέρες μετά το Κύπελλο Ελλάδας, για την 1η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά:

«Πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Μετά από πολλά εμπόδια, η αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε και ο Α.Ο.Χ, μετράει μια ήττα και μια ισοπαλία στα δυο πρώτα του παιχνίδια.

Η βαριά ήττα στη Σπάρτη, στην πρεμιέρα του κυπέλλου, ταρακούνησε τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι παρουσίασαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο Αίγιο, στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και απέναντι στον Παναιγιάλειο, απέσπασαν λευκή ισοπαλία, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που δεν άλλαξε, ήταν η φιλοξενία που είχε η ομάδα μας, τόσο στη Σπάρτη, όσο και στο Αίγιο.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά λοιπόν, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις διοικήσεις της Σπάρτης και του Παναιγιαλείου, για την άριστη φιλοξενία, αφού απέδειξαν, ότι πάνω απο ολα είναι άνθρωποι και η... ΑΝΘΡΩΠΙΑ σπανίζει στις ημέρες μας.

Υποσχόμαστε ότι θα τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στα – ούτως η άλλως – φιλόξενα Χανιά.

Με εκτίμηση».