ΑΕ Σπάρτη: Τιμή σε Αναστασάκο από Πλατανιά

ΑΕ Σπάρτη: Τιμή σε Αναστασάκο από Πλατανιά

Ο Πλατανιάς τίμησε τον Ηλία Αναστασάκο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Κυπέλλου με την ΑΕ Σπάρτη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/11).

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας» πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Πλατανιά στην Super League, στη νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού την 2η αγωνιστική της περιόδου 2012-2013. Συνολικά στις 28 συμμετοχές που είχε με την φανέλα του Πλατανιά, ο Ηλίας Αναστασάκος, σημείωσε 7 τέρματα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης των δυο ομάδων ο πολύπειρος επιθετικός, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Πλατανιά για την τιμή που του έκαναν, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι για μας μένει η καλή εμφάνιση. Είμαστε μια νέα ομάδα και σημασία δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, όσο η καλή εικόνα που είχαμε, απέναντι σε μια ομάδα της Super League. Για μας υπάρχει ο στόχος της ανόδου, αλλά όχι άμεσα και παιχνίδια σαν και αυτό μας βοηθούν στο να αποκτήσουμε εμπειρίες. Στον Πλατανιά είχα περάσει πολύ ωραία και έχω πολλούς φίλους με τους οποίους ακόμα έχουμε επικοινωνία. Τους ευχαριστώ για την έκπληξη που μου είχαν ετοιμάσει και εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».