Ουζουνίδης ο διάδοχος του Αντρέα Στραματσόνι...

Ουζουνίδης ο διάδοχος του Αντρέα Στραματσόνι...

Η οργή των οπαδών του Παναθηναϊκού για το διαφαινόμενο αποκλεισμό και από το Κύπελλο Ελλάδας, μετά την ήττα σοκ από τον ΟΦΗ, οδηγεί τον Γιάννη Αλαφούζο στην επιλογή της απομάκρυνσης του Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.

Η κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του Ιταλού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι και στη διάρκεια αυτής, ο Αλαφούζος αναμένεται να αποδεχτεί, έστω και με βαριά καρδιά καθώς πιστεύει όσο κανένας άλλος πια στην ομάδα τον Στραματσόνι, το τέλος της συνεργασίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο βατερλό, με τον κόσμο να απειλεί ευθέως και να ζητά από παίκτες και προπονητή να μην τολμήσουν να εμφανιστούν στη Λεωφόρο.

Πλέον, η λύση του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι αυτή τη στιγμή και η πιο «έτοιμη» για να μπει σε ένα πλοίο που... βουλιάζει και η πιο άμεση, καθώς στόχος είναι ο Ελληνας τεχνικός να ανακοινωθεί πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κάνει την εμφάνισή του στη Λεωφόρο.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, όμως αυτή τη στιγμή, επαναλαμβάνουμε πως έστω και με βαριά καρδιά, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να το παίρνει απόφαση και να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό.