Εκκληση της Σπάρτης στον κόσμο και... δέσμευση - προειδοποίηση σε Ολυμπιακό και διεφθαρμένο σύστημα!

Εκκληση της Σπάρτης στον κόσμο και... δέσμευση - προειδοποίηση σε Ολυμπιακό και διεφθαρμένο σύστημα!

Εκκληση στους Λάκωνες να γεμίσουν το γήπεδο της Σπάρτης και να στηρίξουν την ομάδα στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, από τη διοίκηση της ΠΑΕ που εξαπέλυσε επίθεση στους ερυθρόλευκους, στέλνοντας σαφέστατη προειδοποίηση - δέσμευση, πως δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη θύμα στο μακρή κατάλογο της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Λακωνίας:

«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ καλεί όλους τους Λάκωνες και συνάμα όσους θέλουν ένα υγιές και καθαρό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου απέναντι στον ΟΣΦΠ και σε ό,τι εκφράζει ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο πλέον ωφελημένος από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Ταυτόχρονα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΑΕ Σπάρτη δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη «θύμα» στο μακρύ κατάλογο αυτής της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας. Κι αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση αλλά δέσμευση.
Στις 15 του Δεκέμβρη, ο κόσμος της Σπάρτης, θα στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας το γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα κόντρα στον ΟΣΦΠ. Με τη φωνή και την ψυχή του!
ΥΓ. Όποιος πιστεύει στη Football League πως μπορεί να κοροϊδέψει τις ομάδες για να συντηρήσει το «μύθο» του και ταυτόχρονα στρατιές αργόμισθων, κάνει λάθος. Τα κορόιδα «πέθαναν» κι όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε...
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ