Σωτηρίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

 Σωτηρίου: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός τη ΑΕ Σπάρτη τόνισε ότι η «Βασίλισσα» δικαιούταν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μία φάση, όπου η ομάδα του ζήτησε πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο όποια ομάδα σημείωνε πρώτη τέρμα θα έπαιρνε και τη νίκη. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για τη νίκη που πήραν και τους ανθρώπους για τη φιλοξενία.

Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο στην ομάδα του Αιγινιακού ήταν καλύτερη, δεν ήμασταν καλοί να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, χάσαμε τις μονομαχίες με τον αντίπαλο, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από μία φάση του Ζούρκου, που θα μπορούσε να σημειώσει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη η ομάδα μου, θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα . Δυστυχώς όμως δεν ήρθε το τέρμα, δεχθήκαμε στο 83' από μία αδράνεια, από μία εύκολη σέντρα, σημειώσανε ένα τέρμα, από το οποίο χάσαμε το παιχνίδι.

Είχαμε πολλές απουσίες, τιμωρημένους και τραυματίες, έχουμε το δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθούμε το πρόγραμμα του Πανθρακικού. Και ο Κισσαμικός και η Καλλονή , όπως και ο Αιγινιακός πάνε ξεκούραστοι, όλες οι ομάδες είναι κομπλέ.

Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την ήττα, έχουμε μία φάση, που θέλω να τη δούμε το βράδυ. Ένα πέναλτι, δεν έχω εικόνα, αυτό βέβαια δεν μειώνει τη νίκη του Αιγινιακού. Είχαν πάθος, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό να πάρουμε τους τρεις πόντους και να εδραιωθούμε στην 7η θέση και από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε έτσι. Η πορεία της Σπάρτης είναι επιτυχημένη και δεν την περίμενε κανείς. Εύχομαι ο Αιγινιακός να σωθεί και είναι ομάδα που έχει υγεία».