Δημήτρης Καραγιάννης: «Δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά...»

Δημήτρης Καραγιάννης: «Δεν σας παίρνει κανείς στα σοβαρά...»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Παναχαϊκής. Αυτή τη φορά στην αντεπίθεση πέρασαν οι «ερυθρόλευκοι» με νέα καυστική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρός της Δημήτρης Καραγιάννης με αφορμή την χθεσινή (11/02) ανακοίνωση των Αχαιών, πήρε θέση λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν σας υπολογίζουμε δεν σας φοβόμαστε». Παράλληλα αφήνει αιχμές για την εγγυητική που έχουν καταθέσει οι «κοκκινόμαυροι».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στη ζωή μου έμαθα να μην κάνω οποιαδήποτε ενέργεια εν βρασμό ψυχής αλλά πάντα όταν είμαι νηφάλιος. Σήμερα οφείλω να απαντήσω στο γραφικό Αλέξη Κούγια που δυστυχώς εκπροσωπεί μία ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή.

Κύριε Κούγια οι λυκοφιλίες τέλος. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από σήμερα θα είναι απέναντί σας σε ότι αφορά τη νομιμότητα. Δεν είναι δυνατόν τα θεσμικά όργανα να συνεχίζουν να σας ανέχονται.

Για την ιστορία:

1ον Ρωτάμε την ΕΕΑ γιατί η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καταθέσει εγγυητική; Αυτό δεν αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό;

2ον: Το Υπουργείου Ανάπτυξης πως επιτρέπει σε μία ΠΑΕ να λειτουργεί όταν επί 5 συναπτά έτη δεν έχει καταθέσει ισολογισμό όπως ο νόμος το απαιτεί;
Κύριε Κούγια αν νομίζετε ότι θα συνεχίσετε να πουλάτε τρέλα επειδή όπως διατυμπανίζετε έχετε διασυνδέσεις με την Εισαγγελία είστε γελασμένος. Εμείς δεν σας υπολογίζουμε και δεν σας φοβόμαστε. Εξάλλου δεν μπορεί να σας πάρει κανείς στα σοβαρά.

Υ.Γ: Αναρωτιόμαστε πως είστε τόσο σίγουρος ότι η Παναχαϊκή θα είναι στα πλέι οφ; Γνωρίζετε κάτι ή στηρίζεστε στην τακτική του φόβου κατά των διαιτητών με τις γνωστές μεθόδους; Γιατί από ομάδα είστε για γέλια, όπως εσύ».