Στη Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Στη Λεβερκούζεν ο Ρέτσος

Όσο κι αν προσπάθησε ο Ολυμπιακός να κρατήσει στο λιμάνι τον Παναγιώτη Ρέτσο η επιθυμία της Μπάγερ Λεβερκούζεν να ντύσει στα χρώματά της το νεαρό αμυντικό υπερίσχυσε.

Ο νεαρός στόπερ της ομάδας του Πειραιά έχει αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στον Γερμανικό σύλλογο ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (30/08) ανέβασε την προσφορά του στα 22 εκατ. ευρώ και πλέον ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αλλάξει χώρα και σύλλογο και να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τις «ασπιρίνες».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γερμανία η προσφορά ήταν τέτοια που από τον Ολυμπιακό δεν μπορούσαν να αρνηθούν, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου να θεωρείται δεδομένη.

Το ποσό που θα βάλει ο Ολυμπιακός στα ταμεία του είναι ρεκόρ, αφού θα πρόκειται για την πιο ακριβή πώληση που κάνει ο σύλλογος στην ιστορία του.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έκλεισε ήδη τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μπιορν Ένγκελς της Κλαμπ Μπριζ. Ο Ολυμπιακός θα ξοδέψει περίπου 8 με 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κάνει δικό του τον Βέλγο αμυντικό, ενώ κυκλοφορούν και σενάρια για τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, τον οποίο οι Γερμανοί στέλνουν ως δανεικό στον Πειραιά.

Πηγή: onsports.gr