Τα εισιτήρια για τη «μάχη της Κρήτης»

Τα εισιτήρια για τη «μάχη της Κρήτης»

Ο ΑΟ Χανιά ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να παραλάβει το εισιτήριο ενόψει του ντέρμπι με την Επισκοπή (26/02 18:00 OTE TV) αποτελεί η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας.


Ωστόσο οι «μπλε» γνωστοποίησαν στους φίλους της ρεθυμνιώτικης ομάδας ότι θα διατίθενται και για αυτούς εισιτήρια αποκλειστικά και μόνο στη θύρα 4 του γηπέδου Περιβολίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά στο πλαίσιο της καλή συνεργασίας με την Π.Α.Ε Επισκοπή και κατόπιν συνεννοήσεων, αποφάσισε να διαθέσει αποκλειστικά την θύρα 4 στους φίλους του Ρεθύμνου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους.

- η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά επίσης ενημερώνει το κοινό των Χανίων ότι εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διατίθενται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων καλεί το κοινό που θα προμηθευτεί εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου να βρίσκεται τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα καθώς θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος της αστυνομίας».