Δεν εγκαταλείπει ο Αστέρας Μαγούλας

Δεν εγκαταλείπει ο Αστέρας Μαγούλας

Ο Αστέρας Μαγούλας υποδέχεται το Βύζαντα Μεγάρων έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (23/02 15:00).

Η υπόθεση παραμονής έχει δυσκολέψει αρκετά για την ομάδα της Δυτικής Αττικής αφού βρίσκεται 9 ολόκληρους βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν καθορίζει η ίδια την τύχη της, καθώς αν δεν στραβοπατήσουν Πανηλειακός και Αχαρναϊκός δεν θα υπάρξει φως στο τούνελ.

Παρ' όλα αυτά ο Δημήτρης Μαγκαφίνης έχει δώσει το σύνθημα νίκης στους έξι εναπομείναντες «τελικούς» σε περίπτωση που γίνει το θαύμα. Εντούτοις αν θέλουν ελπίζουν για παραμονή στην κατηγορία, άλλος δρόμος πλην του τρίποντου δεν υπάρχει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της συγκεκριμένης αναμέτρησης έμειναν οι τιμωρημένοι Σαμαρόπουλος, Κορνελάτος αλλά και ο τραυματίας Έβερετ. Να σημειωθεί ότι παρά τη θλάση που υπέστη ο πορτιέρο Αλέξης Κασμερίδης συμπεριελήφθη στην αποστολή, εξαιτίας του περιορισμένου ρόστερ.

Την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα απαρτίζουν οι: Μπαλασάκης, Κασμερίδης, Νόνης, Στρατομήτρος, Παπαευθυμίου, Τριάντος, Κοτίτσας, Αντωνόπουλος, Πέρελμαν, Πλαβούκος, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Ντιέγκο, Δωματάς, Κανελλόπουλος, Ίβιτς, Δημητριάδης, Ρήγας, Λιόσης