Παναθηναϊκός: «Πρόκληση ο Σιδηρόπουλος»

Παναθηναϊκός: «Πρόκληση ο Σιδηρόπουλος»

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για την επιλογή του Τάσου Σιδηρόπουλου να σφυρίξει στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (02/03). Μάλιστα όπως αφήνουν να εννοηθεί... ευελπιστούν να «εμφανιστεί νηφάλιος στο Φάληρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες το «τριφύλλι» δεν πέταξε την σκούφια του για τον εν λόγω διαιτητή. Όπως αναφέρουν οι κύκλοι της ΠΑΕ, ο διεθνής ρέφερι του συνδέσμου Δωδεκανήσων έχει κόντρα με τους «πράσινους» ενώ συνάμα το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα στημένα.

Παράλληλα δυσφορία επικρατεί και για την επιλογή του παρατηρητή, Χρήστου Δαγκλή. Από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν τα εξής: «Για μια ακόμη φορά η ΚΕΔ ξεπερνάει τα όρια με έναν ορισμό που μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί. Και οι πέτρες γνωρίζουν την εμπλοκή του Τάσου Σιδηρόπουλου στα στημένα, όπως και την κόντρα του με τον Παναθηναϊκό για μια σειρά από διαιτησίες του και ανακοινώσεις μας.

Ελπίζουμε τουλάχιστον την Κυριακή να εμφανιστεί... νηφάλιος και όχι όπως στα θερινά σεμινάρια διαιτητών. Επίσης, σε ένα παιχνίδι που είθισται να επιλέγονται οι καλύτεροι προκαλεί απορία η επιλογή ενός μη διεθνούς παρατηρητή, όπως του Χρήστου Δαγκλή, o οποίος «προσγειώθηκε» εσχάτως στους πίνακες και είναι γνωστό πως έχει συνδεθεί με διάφορες «ομορφιές» του παρελθόντος...»