Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία στην Ξάνθη και όχι... μόνο!

Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός για τη διαιτησία στην Ξάνθη και όχι... μόνο!

Πολλά παράπονα έχει ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία στην Ξάνθη, όπου απώλεσε ακόμα δύο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με την τοπική ομάδα.

Αμεση ήταν η αντίδραση του υπεύθυνου επικοινωνίας των ερυθρολεύκων, Κώστα Καραπαππά, ο οποίος άφησε ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού απ' το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Δυστυχώς είμαστε ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουμε κουραστεί και εμείς και οι φίλαθλοί μας να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί που υποτίθεται πως διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει, το έχουν διασύρει στην Ευρώπη -από τον Κύριο Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ μέχρι αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και τον κύριο Θεόδωρο Θεδοωρίδη, που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα- να μας απαντήσουν αν νομίζουν πώς θα συνεχιστεί έτσι εαυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει πόσο έχουν αγανακτήσει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Να μας απαντήσουν για ομάδες, όπως αυτή που είδαμε σήμερα εδώ, σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Και σε ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 24ωρο.

Να μας απαντήσουν για να καταλάβει και ο κόσμος. Όταν μας τα απαντήσουν αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες».

Όσο για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι στον Τοροσίδη και στον Σισέ που δεν δίνεται. Ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Στο δεύτερο ημίχρονο μια κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής είπε ότι δεν την έχει δει, αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε».