ΑΕΚ: Υπέρ του γηπέδου ο ΣΥΡΙΖΑ

ΑΕΚ: Υπέρ του γηπέδου ο ΣΥΡΙΖΑ

Την στήριξή του στην κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 

Θέλοντας να βάλει τέλος στην... κόντρα που φέρεται να υπήρξε ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην ανέγερση του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα αναφέρεται μεταξύ άλλων πως τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα την ΑΕΚ με τη Ρένα Δούρου εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ' όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν' όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά –Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής».