Ηρακλής Ψαχνών: Με νέα πρόσωπα στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής Ψαχνών: Με νέα πρόσωπα στο Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής Ψαχνών δοκιμάζεται με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο σε μια σκληρή μάχη για την 9η αγωνιστική των play off (11/05) . Ανάμικτα τα συναισθήματα για τους «πράσινους», οι οποίοι μετρούν επιστροφές αλλά και ηχηρές απουσίες.

Η ομάδα της Εύβοιας μετά την ήττα (2-1) σοκ από τον ΑΟΧ, πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα την κρατήσουν στις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα. Η αλήθεια είναι ότι έχει δύσκολο έργο καθώς θα αντιμετωπίσει έναν «δαιμονισμένο» Γηραιό, όπου μετά το διπλό στον Ταύρο δημιούργησε νέες βλέψεις. Αμφότεροι θέλουν το τρίποντο και αναμένεται να πέσουν κορμιά για την επίτευξη του.

Στα αγωνιστικά, ο Θωμάς Γράφας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους «κιτρινισμένους» Κρητικό, Παληγεώργο, Ντελέκο. Την θέση τους πήραν οι Βιγιαρέχο, Οχάντζα, Τσιμότζι αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος επέστρεψε ύστερα από την τιμωρία του (λόγω καρτών).

Την υπόλοιπη αποστολή αποτελούν οι: Αγγελόπουλος, Οχάντζα, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Χ. Πατσατζόγλου, Β. Πατσατζόγλου, Ντινιωτάκης, Μπουμάλ, Γκμπαγκουιντί, Βιγιαρέχο, Σταματής, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Τσούτσης