ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Άγγελο Αναστασιάδη

 ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Άγγελο Αναστασιάδη

Καμία έκπληξη στο θέμα νέου προπονητή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη να ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου πρώην τεχνικού του Πλατανιά Χανίων, που γυρνά σε γνώριμα λημέρια.

Προπονητής του ΠΑΟΚ και επίσημα, όπως άλλωστε διαφαινόταν από την Κυριακή, θα είναι για τη νέα χρονιά ο Άγγελος Αναστασιάδης! Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στην Τούμπα, με συμβόλαιο διετούς διάρκειας και στόχο να οδηγήσει ψηλότερα το «Δικέφαλο» του Βορρά. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Θεσσαλονικέων: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αγγελο Αναστασιάδη. Μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά και αποσαφηνιστούν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παράλληλα με τους πολύ κρίσιμους στόχους για τη βιωσιμότητα (χρέη) του συλλόγου και την ανάπτυξη των υποδομών (προπονητικό κέντρο) αποφάσισε να συμπορευτεί με τον 61χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει επιδείξει σπουδαίο έργο στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, στα αποτελέσματα, ενώ είναι ο κατάλληλος στο να μεταφέρει την ταυτότητα του ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τμήμα. Η διοίκηση του συλλόγου εκτίμησε, μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον 61χρονο τεχνικό, ότι έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται τη δεδομένη στιγμή προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα ικανή να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής. Αυτή την εποχή και μετά από δύο χρόνια πειραματισμών ο κ. Αναστασιάδης είναι η ιδανικότερη λύση.
Όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης «ο Αναστασιάδης είναι ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ και μπορεί να τα καταφέρει».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας μιλώντας για την συμφωνία με τον Αγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Είναι άνθρωπος της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας με πολλές επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε από αυτή την συνεργασία να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ».
Όσο για τους συνεργάτες του Αναστασιάδη, που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει ακόμα σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Εθνική Κύπρου, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά Χανίων, στο τιμ θα μετέχει πιθανότατα ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος ως γυμναστή, ο Απόστολος Τερζής ως προπονητής τερματοφυλάκων ενώ πιθανόν να έχει κοντά του και τον γιατρό, Γιώργο Οικονομίδη.