Πικρό αντίο από Κιλκισιακό

 Πικρό αντίο από Κιλκισιακό

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου που υποβιβάζεται, παρά το εντυπωσιακό 6-0 με το Κόσμιο (με δέκα παίκτες παρατάχθηκαν οι Θρακιώτες!).

Το... θαύμα που περίμενε ο Κιλκισιακός στο παιχνίδι είτε του Ορφέα Ελευθερούπολης, είτε του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος δεν ήρθε και έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάζονται στο τοπικό, υστερώντας σε ισοβαθμία με τον Ορφέα (τριπλή, μαζί με το Νέστο Χρυσούπολης, που επίσης έπεσε). Με ψηλά το κεφάλι βέβαια, αφού η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου διέλυσε με το ευρύ 6-0 τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ροδόπης παρατάχθηκε στο Κιλκίς με μόλις δέκα παίκτες, αφού είχε ελλείψεις λόγω μαθητικών και φοιτητικών υποχρεώσεων. Δυο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Βλάντο Σαβελίδης (10΄ με κεφαλιά, 30΄ με σουτ) και από ένα οι Παντελιάδης (4΄ με σουτ), Αϊβαζίδης (15΄ σουτ), Καρατζιάς (60΄ κοντινό πλασέ) και Καρανδρέας (78΄ κεφαλιά).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης (40΄ Κεφαλίδης), Αμανατίδης (50΄ Ηλιόπουλος), Σαβελίδης, Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης (35΄ Καλαϊτζίδης), Αϊβαζίδης.
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Βοργιαζίδης, Κουτσός, Ζούλης, Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου, Ναλμπάντης, Διαμαντόπουλος, Βασιλακάκης, Τσουμάρης.