Μασάζ με… φλόγες! Έτσι προφυλάσσεται ποδοσφαιριστής από τον κορονοϊό (video)

Μασάζ με… φλόγες! Έτσι προφυλάσσεται ποδοσφαιριστής από τον κορονοϊό (video)
Youtube

Η απίστευτη πρακτική για προετοιμασία για τη δράση, αλλά και προστασία από τον κορονοϊό.

Τους τελευταίους δύο μήνες έχει σταματήσει σχεδόν κάθε δράση στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως, αλλά δειλά-δειλά αρχίζουν οι ατομικές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές. Ένας παίκτης πάντως προετοιμάζεται με ένα ιδιαίτερο μασάζ, που προετοιμάζει το σώμα του για την επιστροφή στη δράση, αλλά και τον προστατεύει από τον κορονοϊό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο ειδικός θεραπευτής, τον οποίο εμπιστεύονται πρωτοκλασάτα ονόματα του ποδοσφαίρου στην Αίγυπτο. Ο Σαφουάτ Σίντκι υποστηρίζει πως ο ιδιαίτερος τρόπος θεραπείας που κάνει «δυναμώνει το ανοσοποιητικό και προετοιμάζει τους παίκτες για την επιστροφή στη δράση, χωρίς κίνδυνο για την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Παράλληλα, διώχνει τη γρίπη από το στήθος και το στομάχι, ενεργοποιηθεί την κυκλοφορία του αίματος, διευρύνει τους αεραγωγούς. Αυτά χρειάζονται για να αντιμετωπίσεις τον ιό».

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία; Όπως φαίνεται στο βίντεο, όπου ο Μοχάμεντ Ταλάτ, ποδοσφαιριστής της Σμούχα, υποβάλλεται σε αυτή, δεν είναι κάτι που έχετε ξαναδεί.

Αρχικά, στην πλάτη του παίκτη τοποθετείται λάχανο σε κομμάτια, το οποίο καλύπτεται με μεμβράνη. Στη συνέχεια, καλύπτεται με μια πετσέτα, πάνω στην οποία ο θεραπευτής ρίχνει αλκοόλ, το οποίο ανάβει στη συνέχεια! Η πετσέτα πιάνει φωτιά και στη συνέχεια, ο θεραπευτής τη σβήνει. Απομακρύνοντας τις πετσέτες και τα λαχανόφυλλα, η θεραπεία επαναλαμβάνεται και στο στήθος του παίκτη.

Πώς περιγράφει ο Ταλάτ την εμπειρία; «Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ανησύχησα όταν είδα τη φωτιά, αλλά ήθελα να δω πως θα επωφεληθώ από αυτήν. Και μετά ένιωθα τους μύες μου πιο άνετα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος», επισήμανε.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις