Ακράτητος: Μεταγραφή… αεροδρομίου με την πιο «καυτή» παρουσία στα ελληνικά γήπεδα (pics)

Ακράτητος: Μεταγραφή… αεροδρομίου με την πιο «καυτή» παρουσία στα ελληνικά γήπεδα (pics)
Instagram: roulapatila

Θα βάλει… φωτιά στο γήπεδο

Ένα… Football girl επιστρέφει στη δράση και οι φίλοι του Ακράτητου σίγουρα θα είναι πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη μεταγραφή.

Η Ρούλα Πατήλα είναι επίσημα η νέα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας. Δεν πρόκειται για μία τυχαία γυναίκα στο χώρο, καθώς υπήρξε πρόεδρος της Α.Ε Ζεφυρίου, ενώ το βιογραφικό της είναι «πλούσιο» σε ότι αφορά τα αθλητικά δρώμενα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα στην ομάδα -και όχι μόνο- και σίγουρα μία ματιά στην παρακάτω gallery θα σας πείσει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ακράτητου στην επίσημη σελίδα στο facebook.

«Ανακοινώνουμε ότι η Σπυριδούλα Πατήλα αναλαμβάνει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Η Σπυριδούλα Πατήλα ασχολείται ενεργά με τα κοινά, με ιδιαίτερη “προϋπηρεσία” στα θέματα αθλητισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (ΑΕΖ), Δημοτική Σύμβουλος Φυλής και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

Έχει επίσης ασχοληθεί με την προώθηση και τις δημόσιες σχέσεις στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και σε ομάδες ποδοσφαίρου Εθνικών κατηγοριών, όπως η Παναχαϊκή, τα Τρίκαλα, ο Ιωνικός, ο Αχαρναϊκός και το Αιγάλεω.

Ανήκει σε γνωστό γραφείο μάνατζερ με αρκετές μεταγραφές στο ενεργητικό της κ στο My Player Camp για προετοιμασία αθλητών.

Η ίδια δήλωσε:

Είναι τιμή μου να ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ..η ομάδα του τόπου μας που αγωνίζεται στην Γ! Εθνική κατηγορία και μας κάνει περήφανους για το έργο της σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά!!».