ΑΕΚ και OTE TV μαζί

ΑΕΚ και OTE TV μαζί

Σε προφορική συμφωνία ήρθε η ΑΕΚ με τον OTE TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» η το deal αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις προσεχείς ημέρες, ενώ στα ταμεία της «Ένωσης» θα μπουν 2.5 εκατ. ευρώ. Συν τοις άλλοις θα εισπράξει άλλα 100.000 ευρώ που δικαιούται από την κεντρική διαχείριση, καθώς ο OTE TV έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο άνθρωπος κλειδί, που κατάφερε να κλείσει τη συνεργασία.

Αναλυτικά: «Ο κύβος ερρίφθη, η ΑΕΚ μετακομίζει από τη νέα σεζόν στον ΟΤΕ TV. Όχι επειδή η συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγώνων της Β' Εθνικής, αλλά επειδή ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε να πετύχει το καλύτερο «ντιλ» για την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, όπως είχατε διαβάσει και προσφάτως στη «Live», έκανε τις διερευνητικές επαφές και με τη Nova, αλλά τελικώς κατέληξε στον ΟΤΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες έγινε επαφή σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή μεταξύ του Μελισσανίδη και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ. Στη διαπραγμάτευση μεταξύ τους επήλθε προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί με υπογραφές μετά τη σύσταση της ΠΑΕ (όταν δηλαδή περάσει στο ΦΕΚ και ξεκινήσει η λειτουργία της).

Το «ντιλ» σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι εντυπωσιακό: 2,5 εκατ. ευρώ θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ για να μεταδοθούν από το ΟΑΚΑ τα 25 και πλέον (μαζί με τα πλέι οφ) εντός έδρας παιχνίδια της από τον ΟΤΕ TV. Και δεν σταματάει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εισπράξει αυτό που δικαιούται και από την κεντρική διαχείριση! Ψιλά σε σχέση με το ανεξάρτητο «ντιλ» των 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και 100.000 ευρώ να είναι, δεν της περισσεύουν».