Παναιγιάλειος: Παρουσίαση τεχνικού επιτελείου

Παναιγιάλειος: Παρουσίαση τεχνικού επιτελείου

Το βράδυ της Τρίτης (1/07) η διοίκηση του Παναιγιάλειου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, παρουσιάζοντας τον νέο τεχνικό, Μουράτ Σεροπιάν αλλά και το τεχνικό επιτελείο που θα τον συνοδεύει την φετινή χρονιά.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέλλας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα πεπραγμένα των δυο τελευταίων ετών, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον μέχρι πρότινος πρότινος προπονητή, Νίκο Κουρμπανά. Το αφεντικό των «μελανόλευκων» επίσης αναφέρθηκε στα «ανυπόστατα», όπως χαρακτήρισε, δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που μοναδικό στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα.

Στη συνέχεια το μικρόφωνο δόθηκε στον Σεροπιάν. Αφού ευχαρίστησε τους ιθύνοντες για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, επεσήμανε τον στόχο για τη νέα σεζόν, ο οποίος δεν είναι άλλος από την είσοδο στα play off:

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Με πειθαρχία και σκληρή δουλειά και χωρίς κανένα ίχνος έπαρσης, οι ποδοσφαιριστές έχοντας ως κίνητρο όχι μόνο τα χρήματα αλλά και τη βαριά φανέλα που φορούν, θα πρέπει να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να μάχονται πάντα για τη νίκη. Εκτός των επικείμενων μεταγραφών, στις προθέσεις μας είναι να χρησιμοποιηθούν και παίκτες από την ομάδα νέων, κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη οικογένεια με γερές βάσεις σαν ομάδα και μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η είσοδος στα play off ανόδου».

Τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες του, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κετκίδη. Υπενθυμίζουμε οι δυο τους αποτέλεσαν το προπονητικό δίδυμο στον ΑΟ Χανιά.

Οι υπόλοιποι αφανείς ήρωες, είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Κόμπλας, ο γυμναστής Ανδρέας Φυσέκης ο ορθοπεδικός Χρήστος Παπαδόπουλος και ο μασέρ Παναγιώτης Δενδρινός.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Οικονομόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς το φίλαθλο κοινό των Αιγιωτών, καθώς με την αμέριστη συμπαράσταση τους κατάφεραν να βγάλουν δεύτερο τον Παναιγιάλειο στο μέσο όρων εισιτήριων αλλά και στη τηλεθέαση για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.