Ολυμπιακός Βόλου: Με Παντέλη στη Football League

Ολυμπιακός Βόλου: Με Παντέλη στη Football League

Η διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ Νίκου Παντέλη και Ολυμπιακού Βόλου επισφραγίστηκε χθες Τετάρτη (9/07). Παράλληλα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε τις αλλαγές όσον αφορά το διοικητικό σχήμα.

Ο έμπειρος κόουτς θα βρίσκεται στον πάγκο των Βολιωτών και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Παντέλη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 55χρονος τεχνικός θα έχει βοηθό τον Αντώνη Δρακόπουλο ενώ γυμναστής θα παραμείνει ο Γιάννης Γκιόκας. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Κώστας Γρηγοριάδης ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Άκης Πέτρου».

Στη συνέχεια η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε τις διαφοροποιήσεις στο διοικητικό σχήμα, με πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Γεώργιο Βαρούτσικο.

Αναλυτικά αναφέρει: «Ο κ. Βαρούτσικος Γεώργιος είναι από σήμερα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τον κ. Τόρη Γεώργιο να αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου. Το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ πλαισιώνεται επίσης από τους κ.κ.: Κρατήρα Εμμανουήλ, Καφενταράκη Ιωάννη, Εμμανουήλ Βασίλειο, Μπούρα Νικόλαο και Ραϊδη Γεώργιο. Στόχος της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Για το λόγο αυτό η πόρτα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή ανά πάσα ώρα και στιγμή για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη όλους του Βολιώτες που θέλουν σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια όλων μας να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακός Βόλου σε ρόλο πρωταγωνιστή».