Δεν ξανάγινε! Οι αγγλικοί σύλλογοι μπλοκάρουν τα social media τους για τρεις μέρες

Δεν ξανάγινε! Οι αγγλικοί σύλλογοι μπλοκάρουν τα social media τους για τρεις μέρες

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι αγγλικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι θα μποϊκοτάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τρεις ημέρες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχονται οι ποδοσφαιριστές τους μέσω του διαδικτύου.

Σ΄ αυτόν τον αποκλεισμό, θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Premier League, της Δεύτερης Κατηγορίας και της Super League γυναικών, ενώ το διάστημα του μποϊκοτάζ θα είναι από την Παρασκευή 30 Απριλίου (σ.σ. στις 2:00 μ.μ. GMT) μέχρι την Δευτέρα 3 Μαΐου (σ.σ. στις 10:59 μ.μ. GMT).

«Θα δείτε όλους τους εκπροσώπους του αγγλικού ποδοσφαίρου να κλείνουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook, το Twitter και το Instagram. Είναι μία απάντηση στην συνεχιζόμενη και διαρκή, διακριτική κακοποίηση που λαμβάνουν στο διαδίκτυο πολλοί παίκτες και πολλά άλλα άτομα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, σχολίασε: «Η ρατσιστική συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και η φρικτή κακοποίηση παικτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αυτές τις εταιρείες να κάνουν περισσότερα για να εξαλείψουν το φυλετικό μίσος στο διαδίκτυο».

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest