Νεοπεντελικός: Ο Σάκης Κάτζος τον οδηγεί στην άνοδο (video)

Νεοπεντελικός: Ο Σάκης Κάτζος τον οδηγεί στην άνοδο (video)

Ο Νεοπεντελικός διεκδικεί την είσοδό του στα μπαράζ ανόδου για την Α’ ΕΠΣΑ.

Σε τροχιά μπαράζ ανόδου βρίσκεται ο Νεοπεντελικός, ο οποίος πανηγύρισε την Κυριακή (6/2) σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή Περιστερίου με 2-1.

Η ομάδα της Πεντέλης πλησίασε τον αντίπαλό του και τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό και διεκδικεί πλέον μια θέση στα μπαράζ ανόδου για την Α’ ΕΠΣΑ. Ο Νεοπεντελικός πήρε το τρίποντο χάρη στα γκολ των Αναστάση Λουκά και Μιχάλη Λυμπούσς στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Σάκης Κάτζος βρίσκεται στο τιμόνι του Νεοπεντελικού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θεωρεί πως φέτος η ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει την άνοδο.

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, τα παιδιά είναι έτοιμα για παιχνίδια που θα δώσουν άνοδο», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στο soccerlive μετά τη λήξη του αγώνα και πρόσθεσε: «Από την αρχή της σεζόν είπαμε ότι θα παλέψουμε, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Οι ατυχίες φέτος δεν μας λείπουν, αλλά θα το παλέψουμε για να μπούμε στα μπαράζ.

Εγώ βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα ήθελα με την άνοδο να βάλω κι εγώ το όνομά μου στη λεζάντα για τον Νεοπεντελικό».