Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο προκαλεί η είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Ο 53χρονος Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πάλευε από τον Ιούλιο του 2019 με τη λευχαιμία. Μια μάχη που έδωσε γενναία, αλλά εν τέλει έχασε σήμερα (16/12) σε νοσοκομείο της Ρώμης. Ο Σέρβος άλλοτε ποδοσφαιριστής και μετέπειτα προπονητής, με τη μεγάλη καριέρα στην Ιταλία, είχε πει όταν ανακοίνωσε την περιπέτεια υγείας του: «Έχω λευχαιμία, αλλά θα τη νικήσω παίζοντας επιθετικά».

Ο Μιχαΐλοβιτς στις 29 Οκτωβρίου 2019 είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών σε νοσοκομείο της Μπολόνια. Στις 22 Νοεμβρίου παραιτήθηκε από τη Μπολόνια, καθώς η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. Την Παρασκευή (16/12), η οικογένειά του με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του.

«Η σύζυγός του Αριάννα, με τα παιδιά τους Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan και Nikolas, την εγγονή τους Violante, τη μητέρα τους Vikyorija και τον αδερφό τους Drazen, με πόνο μεταδίδουν τον άδικο και πρόωρο θάνατο του συζύγου, πατέρα, γιου και υποδειγματικού αδερφού, Sinisa Mihajlovic. Ένας μοναδικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, διαθέσιμος και καλός σε όλους. Πάλεψε με θάρρος ενάντια σε μια φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα τη Δρ Francesca Bonifazi, τον Dr. Antonio Curti, τον καθηγητή Alessandro Rambaldi και τον Dr. Luca Marchetti. Ο Sinisa θα παραμένει πάντα μαζί μας. Ζει μέσα από όλη την αγάπη που μας έχει δώσει», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr