Δεν ακολουθεί ο Ιβάν στην Αθήνα

Δεν ακολουθεί ο Ιβάν στην Αθήνα

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια, που βρίσκεται στη θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης συνήθιζε να ακολουθεί την ομάδα στα σημαντικά εκτός έδρας ματς. Στα ντέρμπι πρωταθλήματος και κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Σαββίδης ήταν πάντα στη σουίτα που παραχωρούσαν στους Θεσσαλονικείς οι «ερυθρόλευκοι», όμως, την Κυριακή (05/10) σκέφτεται να μην ακολουθήσει την ομάδα στο Φάληρο.

Κι αυτό, όχι γιατί έχει παράπονα από τη φιλοξενία που συνάντησε στην έδρα του Ολυμπιακού. Κάθε άλλο. Μάλιστα, τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή που είχαν στο Φάληρο. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται να μην «κατέβει» στην έδρα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να μην δυναμιτίσει το κλίμα, λόγω και των τεταμένων σχέσεων των δυο συλλόγων το τελευταίο διάστημα.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, όμως, όλα δείχνουν πως θα προτιμήσει να παραμείνει μακριά από το «Γ. Καραϊσκακης». Αν αλλάξει κάτι, θα γίνει άμεσα γνωστό, με τις πιθανότητες πάντως να δείχνουν πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα απέχει από το γήπεδο...