Αστέρας Τρίπολης: Ο Βεργέτης στο σεμινάριο της UEFA

Αστέρας Τρίπολης: Ο Βεργέτης στο σεμινάριο της UEFA

Ο τεχνικός των Αρκάδων ήταν ένας εκ των Ελλήνων προπονητών που έδωσαν το «παρών» στη Νιόν της Ελβετίας

Όντας κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro ο Στάικος Βεργέτης έδωσε το «παρών» στα σεμινάρια προπονητών που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στη Νιόν της Ελβετίας, απουσιάζοντας από την Τρίτη (30/9) ως και την Πέμπτη (2/10) από την Τρίπολη.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρει: «Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μαζί με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Τραϊανό Δέλλα εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων την Ελλάδα στο πρόγραμμα επιμόρφωσης προπονητών UEFA Coaching programme που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση από την ΟΥΕΦΑ στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των προπονητών απ" όλη την Ευρώπη, με την ελληνική παρουσία να είναι φέτος πολυμελής. Αξίζει να σημειωθεί πώς την παρουσίαση της τεχνικής ανάλυσης του αγώνα Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους ανέλαβαν εκ μέρους της ελληνικής αποστολής οι Βεργέτης, Ελευθερόπουλος και Δέλλας.

Την Ελλάδα επίσης εκπροσώπησε ο Τεχνικός Διευθυντής Α. Μπατάκης, οι εκπαιδευτές Μ. Μητροτάσιος, Ε. Βουτσακέλης και οι προπονητές Α. Αλεξίου, Σ. Βεργέτης, Α. Βοσνιάδης, Ι. Γκούμας, Τ. Δέλλας , Α. Διγκόζης, Δ. Ελευθερόπουλος, Α.Θέος, Γ.Κοκολάκης, Δ. Καλύκας, Ν. Κατσικας, Ι. Κατσούλης, Γ. Μαρτάκος, Α. Μπαρδας, Φ. Παπαπαναγής, Huan-Ramon Rotsa, Γ. Σίμος, Z. Stoinovic, Α. Χαραλαμπίδης, Ε. Ντίσιος, Ν. Παπανώτας».