Παναιγιάλειος: Έπαιξε μπάλα με τα παιδιά

Παναιγιάλειος: Έπαιξε μπάλα με τα παιδιά

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου επισκέφτηκε χθες (6/10) σχολεία της πόλης.

Τα αυτόγραφα έδιναν και έπαιρναν ενώ οι «μελονόλευκοι» δεν δίστασαν να παίξουν μπάλα με τους μικρούς φίλους τους, υπό την τεχνική επίβλεψη του Μουράτ Σεροπιάν φυσικά.

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου:

«Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου καθιερώθηκε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Την ημέρα αυτή δεν πραγματοποιούνται μαθήματα στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, αλλά διεξάγονται ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών, που συνδέονται με ένα κεντρικό «θεματικό άξονα» ευρύτερου μαθησιακού πεδίου, που υλοποιείται μέσα από τον σχολικό Αθλητισμό.

Σήμερα, σε κάποια σχολεία της Αιγιάλειας μπορεί να αναβλήθηκαν για τις επόμενες μέρες οι προγραμματισμένες αθλοπαιδιές, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους εκπροσώπους του Παναιγιάλειου να επισκεφθούν σχολικά συγκροτήματα, από το Διακοπτό μέχρι και τον Ερινεό, για να «περάσουν» και αυτοί με τη σειρά τους μηνύματα συνεργασίας, συμμετοχής, προσπάθειας και προσωπικής υπέρβασης.

Οι «μελανόλευκοι» χωρίστηκαν σε πέντε... ομάδες, που αποτελούνταν από μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μίλησαν για τον Ρατσισμό και τη Διαφορετικότητα, που αποτελούσαν το θεματικό άξονα της σημερινής (πρώτης) Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Οι φωτογραφήσεις με τους ποδοσφαιριστές «έδιναν κι έπαιρναν», ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που δέχτηκαν «επιθέσεις» από τα παιδιά, τα οποία ζητούσαν εναγωνίως ένα αυτόγραφο τους! Ιδιαίτερα «ζεστή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στους «μελανόλευκους» οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές τού ΕΚΑΜΕ Αιγίου, εκεί όπου έχει αναπτυχθεί εδώ και χρόνια μια ειλικρινής και πραγματική σχέση αγάπης μεταξύ των «παιδιών» και του Παναιγιάλειου.

Σε κάποια σχολεία δε οι παίκτες έπαιξαν «διπλό» με τους μαθητές, υπό την επίβλεψη του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, που δεν παρέλειψε να σημειώνει στην ατζέντα του ονόματα και διευθύνσεις! Ποιος ξέρει... Ίσως σε λίγα χρόνια κάποια από αυτά τα παιδιά να φορέσουν την ιστορική και «βαριά» φανέλα του ένδοξου Παναιγιάλειου».