Ρουμανία – Ουγγαρία: Απίστευτο ξύλο στο Βουκουρέστι (photos+videos)

Ρουμανία – Ουγγαρία: Απίστευτο ξύλο στο Βουκουρέστι (photos+videos)

Σοβαρά επεισόδια στο «Νασιονάλ» του Βουκουρεστίου ανάμεσα σε Ρουμάνους και Ούγγρους, για τον 2ο αγώνα του ομίλου των προκριματικών του Euro 2016, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

Οι δυο χώρες έχουν μεγάλη αντιπαλότητα και οι οπαδοί τους δεν... φημίζονται για την ηρεμία τους. Οι Ούγγροι εδώ και μέρες είχαν προαναγγείλει πως θα πάνε στο Βουκουρέστι προετοιμασμένοι για όλα, οι Ρουμάνοι τους περίμεναν και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία προσπάθησε πολύ, εν τέλει δεν κατάφερε να αποτρέψει τις συμπλοκές και τα επεισόδια.

Ρουμάνοι και «Μαγυάροι», τα έκαναν... άνω κάτω, έπαιξαν ξύλο και τα ματωμένα πρόσωπα έδιναν κι έπαιρναν στο Βουκουρέστι, στο ματς στο οποίο οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους στην κορυφή με 4 και κρατάει στον έναν βαθμό την Ουγγαρία! Αξίζει να σημειωθεί πως και πέρσι είχαν δημιουργηθεί προβλήματα σε εκτός έδρας ματς των Ούγγρων στη Ρουμανία. Αυτή τη φορά, η αστυνομία σταμάτησε αρκετά οχήματα των «Μαγυάρων», τα έλεγξε και αφού βρήκε τα... καλούδια τους έστειλε πίσω, όμως, υπήρχαν κι άλλοι που κατάφεραν να περάσουν φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τις αιματηρές συμπλοκές στο Βουκουρέστι.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο onsports