Αλαφούζος: «Να μαθαίνουμε από τα λάθη»

Το πρωί της Τρίτης (21/10) ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί με σκοπό να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του «τριφυλλιού», έπειτα από τα τελευταία στραβωπατήματα σε ελληνικό και ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά και λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας στους ποδοσφαιριστές του Αναστασίου.
«Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί.
Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται. Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο.

Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές».