Βαζάκας: «Έγινε κλοπή»

Βαζάκας: «Έγινε κλοπή»

Ο Γιώργος Βαζάκας παραδέχτηκε την ποδοσφαιρική ανωτερότητα της ΑΕΚ, όμως τόνισε ότι ο Αχαρναϊκός με βάση την εικόνα του άξιζε το κάτι παραπάνω, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έγινε «κλοπή».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα (1-2) στη Ριζούπολη:

«Ήταν ιστορικό ματς για τον Αχαρναϊκό. Η ΑΕΚ είναι περαστική, δεν παίζουμε κάθε μέρα. Ήταν ευτύχημα για εμάς αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μου ήταν διαβασμένη, γιατί έχουμε δει πολλές φορές την ΑΕΚ. Έχει ποιότητα και ταχύτητα από τα άκρα. Δέσαμε τα άκρα και πρεσάραμε το κέντρο. Για αυτό είχαμε τον έλεγχο, ενώ μπορούσαμε και δεύτερο γκολ.

Η ΑΕΚ ρίσκαρε στο δεύτερο. Το ξέραμε. Είχε κενά όμως στην άμυνά της, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε τέλεια αμυντική λειτουργία, περιορίσαμε τους χώρους, ενώ η ΑΕΚ είχε υπομονή. Δεν μπορούσε να κάνει φάση από οργανωμένη επίθεση. Το πρώτο γκολ ήταν στις καθυστερήσεις. Δεχθήκαμε γκολ, εις βάρος του Γέσιτς, με πέντε λεπτά καθυστερήσεων ενώ ήταν τρεις αλλαγές. Έβαλε ψηλούς η ΑΕΚ και έβαλε το γκολ. Αισθάνομαι στεναχωρημένος, γιατί αισθάνομαι την αδικία.

Το δεύτερο γκολ που μπήκε στο 97' ήταν αδικαιολόγητο. Μου είπε ο διαιτητής, πως κέρδισε κόρνερ για αυτό το κράτησε. Έγινε κλοπή σήμερα. Η ΑΕΚ έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε και το έκανε. Δεν λέω γι αυτήν κάτι. Είναι μεγάλη ομάδα. Για τα παιδιά στεναχωριέμαι, γιατί δικαιούμαστε τον πόντο. Μετά από μέρες θα μείνει το αποτέλεσμα, όχι η αδικία. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Τραϊανό, νέος προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα. Δείξαμε ανάστημα σήμερα, φτιάξαμε καλή ομάδα.

Πέρα από το χρόνο το δεύτερο γκολ, κράτησε πέντε και το τελείωσε στα επτά. Είναι άδικο. Δεν λέω ότι το κράτησε για να βάλει η ΑΕΚ γκολ. Η μεγάλη ομάδα θα έχει την εύνοια του διαιτητή. Έκανε λάθος ο διαιτητής. Μέχρι το 96' ήταν τέλειος, μετά έκανε το μεγάλο λάθος».