Αστέρας Τρίπολης: Στα 20 ευρώ με Τότεναμ

Αστέρας Τρίπολης: Στα 20 ευρώ με Τότεναμ

Από αύριο Δευτέρα (3/11) θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον ιστορικό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League.

Το φίλαθλο κοινό της Τρίπολης θα μπορεί από αύριο να προμηθευτεί τα εισιτήρια για την κρίσιμη συνάντηση με τους «πετεινούς». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μια προσπάθεια να γεμίσει το «Θ. Κολοκοτρώνης», η διοίκηση των Αρκάδων όρισε γενική είσοδο στα 20 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Εισιτήρια για την 4η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με την TOTTENHAM HOTSPUR,
θα διατίθενται από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 11.00πμ έως τις 6.00μμ στο εκδοτήριο της Θύρας 2
του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 θα είναι ανοικτά από τις 12.00μμ.

Όλοι οι φίλαθλοι (και των παιδιών συμπεριλαμβανομένων) ανεξαρτήτου ηλικίας που προσέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πρέπει να είναι κάτοχοι εισιτηρίου (αγώνα ή διαρκείας).

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 6.00μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 8.00μ.μ».