Απόλλων 1926: Παρελθόν ο Γράφας!

Απόλλων 1926: Παρελθόν ο Γράφας!

Τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, «άντεξε» ο Θωμάς Γκάφας, στον πάγκο του Απόλλωνα. Ο 44χρονος προπονητής, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς ο απολογισμός ήταν πενιχρός μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Ανατολίτης, συναντήθηκε με τον Θωμά Γκάφα και μίλησαν για την εικόνα της ομάδας. Ο δύο άνδρες αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, για την λύση της συνεργασίας :

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θωμά Γράφα. Προηγήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη, κατά την οποία αποφασίστηκε ότι ενδεδειγμένη λύση για το καλό της ομάδας και την μελλοντική πορεία της είναι η από κοινού λύση της συνεργασίας, σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Η Π.Α.Ε. Απόλλων ευχαριστεί τον Θωμά Γράφα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Μετά το διαζύγιο, ο Θωμάς Γράφας δήλωσε, στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είναι μια απόφαση που λήφθηκε από κοινού, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ανατολίτη για την συνεργασία μας, που ήταν άψογη. Όσο συνεργάστηκα με τον Απόλλωνα, δεν μου έλειψε το παραμικρό. Παράγοντες σαν τον κ. Ανατολίτη κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει τον δρόμο του και να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όσους συνέβαλαν στο έργο μου. Φεύγω σαν φίλος από μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ήταν τιμή για μένα, που κάθισα στον πάγκο του Απόλλωνα».