Δημητρίου: «Θα ματώσουμε τη φανέλα»

Δημητρίου: «Θα ματώσουμε τη φανέλα»

Η έμπειρη μέσος του ΠΑΟΚ, μια ανάσα πριν το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στις Αμαζόνες Δράμας, τόνισε πως θα παλέψουν προκειμένου να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο womensports η Χαρά Δημητρίου έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην ομάδας της λέγοντας: «Πριν ξεκινήσω να αναφέρω το οτιδήποτε για τον αγώνα της Κυριακής, θα ήθελα να κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με 9 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Ελλάδος, αυτή είναι η ιστορία μας και επεξηγεί ποιοι είμαστε και για πόσα είμαστε ικανές».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Με νέο δυναμικό φέτος στο ρόστερ μας η ομάδα έχει δυναμώσει πολύ. Έμπειρες και νεαρές παίκτριες που έχουμε όρεξη για δουλειά. Είμαστε έτοιμες για όλα, είμαστε ένα και αυτό θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε για άλλη μια φορά στο γήπεδο. Αγωνιζόμαστε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις συνθήκες, για τον ΠΑΟΚ, για εμάς και τον προπονητή μας που δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα».

Τέλος, για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στις Αμαζόνες Δράμας ανέφερε:

«Είναι ένας αγώνας, θα ματώσουμε και τη φανέλα. Θέλουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα, διψάμε για τίτλους, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας την Κυριακή».