Νίκη Βόλου: Μοναδικός απών ο Ροτζέριο

Νίκη Βόλου: Μοναδικός απών ο Ροτζέριο

Μόνο το όνομα του 30χρονου άσου έχει στο απουσιολόγιό του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Θέλοντας με μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα αφενός να πάρει βαθμολογική ανάσα κι αφετέρου να σβήσει τις άσχημες εντυπώσεις από την ματαίωση του αγώνα με τη Ζάκυνθο για το Κύπελλο η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 3 βαθμούς κι επιζητούν μια βαθμολογική «ένεση» που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Όσο για τα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Ροτζέριο Μάρτινς που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο και θα μείνει περίπου 10 ημέρες ακόμη εκτός αγωνιστικών χώρων. Αναλυτικά το «παρών» στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού θα δώσουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ταΐρης, Ταμπάκης, Τζιώρας, Σκούρτης, Μαρινάκης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Τσουκάνης, Αργύρης, Σταμπολζίεφ, Μαχλελής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Κορέτα, Νικλητσιώτης.