Μαντούρο: «Να μας γίνει μάθημα το παιχνίδι με τα Γιάννενα»

Μαντούρο: «Να μας γίνει μάθημα το παιχνίδι με τα Γιάννενα»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα του Ηρακλείου, με τον Εργοτέλη, ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στο αγώνα κυπέλλου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει μάθημα:

«Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο Εργοτέλης. Το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης είναι ένα μάθημα. Εμείς πρέπει αύριο να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε μία ικανή ομάδα, και μάλιστα στην έδρα της, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΣ είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Πάντως, απαντήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, όμως, είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί δεν τα καταφέραμε. Φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, ανεβάσαμε, ωστόσο, την απόδοσή μας, αλλά έπαιξε ρόλο και η κούραση»

Τέλος για την επιλογή παιχνιδιών είπε τα εξής: «Δεν επιλέγουμε διοργάνωση, κοιτάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», στην συνέχεια πρόσθεσε τα εξής: Είναι αλήθεια ότι αν πετύχουμε σχετικά γρήγορα ένα ή δύο γκολ, μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς, είμαστε άνετοι και, ουσιαστικά, το παιχνίδι θεωρείται λήξαν».