Γρηγορίου: «Θέλουμε την νίκη στον Βόλο

Γρηγορίου: «Θέλουμε την νίκη στον Βόλο

Πισωγύρισμα, χαρακτήρισε ο Μιχάλης Γρηγορίου, την ήττα από τον Πλατανιά ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε ότι στόχος είναι να φύγει η ομάδα με τους τρεις πόντους, από τον Βόλο, που θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη:

«Μετά την αλλαγή προπονητή και τη νίκη επί του Πανθρακικού η Νίκη έχει πολύ καλή ψυχολογία. Η κατηγορία είναι δύσκολη και με τέσσερις ομάδες να υποβιβάζονται καμία ομάδα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχει πρώτη τύχη για να υποβιβαστεί ή να σωθεί. Έτσι θα πάει το πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου», τόνισε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου της έχει ένα έξτρα κίνητρο για να πάρει τους βαθμούς. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε κι εμείς και μετά την ήττα από τον Πλατανιά θα επιδιώξουμε κι εμείς το ίδιο».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, είπε: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δημιουργούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια έρχονταν τα γκολ, ενώ τώρα μας έχει γυρίσει η τύχη την πλάτη. Ειδικά στο ματς με τον Πλατανιά θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί και να είναι διαφορετικό το ματς. Το ζητούμενο για μας είναι να κάνουμε φάσεις και κάποια στιγμή θα έρθουν τα γκολ, γιατί έχουμε ποιότητα».