Στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» η ΑΕΚ

Στο κέντρο βρεφών «Μητέρα» η ΑΕΚ

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ επισκέφτηκε σήμερα (30/10) στο Κέντρο Προστασίας Παιδιών«Μητέρα», σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπισμού για την εποχή μας.

Το πρωί της Πέμπτης πέντε παίκτες από το ποδοσφαιρικό τμήμα της «Ένωσης» έδωσαν το «παρών» στο ίδρυμα «Μητέρα», μοιράζοντας δώρα, αυτόγραφα αλλά και ψυχολογική υποστήριξη στα μικρά παιδιά που το είχαν και έχουν απόλυτη ανάγκη. Ο λόγος για τους Δημήτρη Ανάκογλου, Γιάννη Ανέστη, Χρήστο Αραβίδη, Βασίλη Ρόβα και Γιώργο Σαρρή .

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Κέντρο Προστασίας παιδιών Η ΜΗΤΕΡΑ επισκέφτηκε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας αποτελούμενη από τους Δημήτρη Ανάκογλου, Γιάννη Ανέστη, Χρήστο Αραβίδη, Βασίλη Ρόβα και Γιώργο Σαρρή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το Κέντρο για να ανταπεξέρχεται στις μεγάλες, καθημερινές υποχρεώσεις του ενώ οι ποδοσφαιριστές μας εκτός από τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά με την παρουσία τους, δώρισαν στα μεγαλύτερα σε ηλικία, ως αναμνηστικό από μια φανέλα της ΑΕΚ.

Το Κέντρο Βρεφών Η ΜΗΤΕΡΑ ιδρύθηκε το 1953 και είναι ένας από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα. Είναι Κρατικό Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τελεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».