Οπούντιος Μαρτίνου – Μακροχώρι 2-1

Οπούντιος Μαρτίνου – Μακροχώρι 2-1

Με την ψυχή στο... στόμα και παρά τη διαφορά δυναμικότητας που φάνηκε ότι χωρίζει τις δύο ομάδες ο Οπούντιος Μαρτίνου πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς απέναντι στο Μακροχώρι στο ουδέτερο γήπεδο του Μεγαπλάτανου

Οι παίκτες του Μάκη Ζαχαρόπουλου είχαν από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν έδειξαν την αποτελεσματικότητα των άλλων παιχνιδιών.

Από την άλλη το Μακροχώρι με νέο προπονητή τον Απόστολο Παππά, προσπάθησε αλλά δεν έκανε ουσιαστικά ευκαιρία, με το γκολ να μπαίνει από μια έμπνευση της στιγμής από τον Νίκο Πατσιαβούρα, που «κρέμασε» από μακριά τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Βέλλιος (54') και Καντού (67'), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το 35ο λεπτό.

Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκόσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Νικολόπουλος, Βλάχος (46΄ Κλωτσοτύρας), Καπός, Καντού (90΄ Γκριτζάπης), Πέππας (78΄ Στυλιανός).
Μακροχώρι: Κύρου, Μπλούκας, Πεφίδης (7΄λ.τρ. Παπαλαζαρίδης), Ηλιάδης, Ζωγράφος, Αράπι, Πατσιαβούρας (60΄ Αλεξανδρής), Τάνης, Βούλγαρης, Καραχαλίδης (71΄ Προκοπιάδης), Τσίκος.

Πηγή φωτογραφίας: efthia.gr