Δέλλας: «Θα τα πούμε στα αποδυτήρια»

Δέλλας: «Θα τα πούμε στα αποδυτήρια»

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της «Ένωσης» στη Ριζούπολη κόντρα στον Αχαρναϊκό, λέγοντας ότι το μόνο που κράτησε ήταν οι τρεις βαθμοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Κολοσσός» στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα το 1-2:

«Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι σε έμπειρη ομάδα με καλό προπονητή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Δεχθήκαμε το γκολ και μας έκανε δύσκολη την συνέχεια. Ήμασταν νευρικοί στην συνέχεια. Μετά τα παιδιά έδειξαν υπομονή, προσπάθησαν και γύρισαν το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια. Στο παιχνίδι είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη. Μετά το 1-0 είχαμε και νευρικότητα. Κρατάω τους τρεις βαθμούς και θα συζητήσουμε στα αποδυτήρια τι πήγε στραβά. Κοιτάμε μπροστά. Είναι μεγάλος ο δρόμος, παρά τις νίκες. Άλλο ένα παιχνίδι μάθημα, πρέπει να μαθαίνουμε. Καλή επιτυχία στον κ.Βαζάκα και τον Αχαρναϊκό. Είναι ευχάριστο να είσαι πρώτος, αλλά δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε Κυριακή . Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο παιχνίδι και τους ευχαριστούμε».

Για την εικόνα της ΑΕΚ:

«Πιστεύω ότι ρόλο παίζει πως μπαίνουμε εμείς στο ματς. Δεν μπήκαμε καλά σήμερα. δυσκολευτήκαμε πολύ στην ανάπτυξη. Όπως και να μπει το γκολ, είναι ευπρόσδεκτο. Όπως είπα πρέπει να γίνει μάθημα το παιχνίδι. Οσο περνά η ώρα κλείνονται οι ομάδες και γίνονται δύσκολα τα πράγματα».

Για τη διακοπή:

«Σίγουρα μας αποσυντόνισε η διπλή διακοπή. Είχαμε προετοιμαστεί αλλιώς, χάσαμε τον ρυθμό. Ο κόσμος και η Αστυνομία πρέπει να τους λαμβάνουμε υπόψη πια στα παιχνίδια».

Για τις στημένες φάσεις:

«Το συγκεκριμένο ματς έγινε έτσι, με στημένες φάσεις στο τέλος. Πέρα από την νευρικότητα, τα γκολ ήρθαν από στημένα. Νωρίτερα είχαμε και άλλες ευκαιρίες με σουτ».

Για τη χρησιμοποίηση του Γεωργέα:

«Θέλαμε καλύτερη ανάπτυξη από τα άκρα στο πρώτο, για αυτό έπαιξε ο Γεωργέας. Όλοι είναι διαθέσιμοι».