Μεγάλο «διπλό» από τον Καμπανιακό!

Μεγάλο «διπλό» από τον Καμπανιακό!

Σπουδαίο διπλό για τον Καμπανιακό που έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας 1-0 του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος και ανέβηκε στην τρίτη θέση!

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Υφαντίδη απέναντι στον ίδιο αντίπαλο μέσα σε μια εβδομάδα, καθώς πριν επτά μέρες είχε πανηγυρίσει πρόκριση και στο Κύπελλο.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Κουντουράς στο 80΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο, με την μπάλα να βρίσκει και λίγο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Βυζάντιο είχε μια κλασσική ευκαιρία με τον Μουρατίδη στο 10' ενώ ο Μαρκόπουλος απείλησε δυο φορές την εστία στο 25' και στο 87' με τον Κηπουρό να αποδεικνύει την κλάση του και να αρνείται το γκολ στους γηπεδούχους.

Η αξία της νίκης για τον Καμπανιακό είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως απ' το 57' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πόπτση.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κουμπρόγλου, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Κεφαλάς, Μουρατίδης (80΄ Σαουλίδης), Σπυρίδης (60΄ Καρλόπουλος), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (68΄ Βλάχος), Ταχματζίδης.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός (65΄ Αποστολίδης), Πόπτσης, Χρήστου, Κουντουράς (86΄ Αλεξανδρίδης), Προβατίδης (72΄ Γαβανάς)

Πηγή: mikriliga.com