Χάβος: «Η ομάδα αποκτά μέταλλο»

Χάβος: «Η ομάδα αποκτά μέταλλο»

Την ικανοποίησή του για την δεύτερη σερί νίκη του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο τεχνικός των Αγρινιωτών

Απολαυστική χαρακτήρισε την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο με την Ξάνθη (5-2) ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού επεσήμανε μάλιστα πως η ομάδα του αρχίζει να αποκτά μέταλλο, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για το γεγονός πως το γήπεδο δεν γέμισε.

«Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά μέσα στην εβδομάδα και είχαμε πει πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι για να πετύχουμε τη δεύτερη σερί νίκη ώστε να φύγει το άγχος. Το δουλέψαμε και αλλάξαμε σύστημα παίζοντας με έναν αμυντικό χαφ γιατί η Ξάνθη είναι πάρα πολύ δυνατή στον άξονα και έχει έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε όλα όσα είπαμε και δουλέψαμε και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια» τόνισε αρχικά ο προπονητής των Αγρινιωτών.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η χαρά μου γίνεται μεγαλύτερη για δύο πράγματα. Πρώτον γιατί η ομάδα αρχίζει και αποκτά μέταλλο και είναι σημαντικό γιατί η δεύτερη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ είναι η χρονιά της σταθερότητας και από την τρίτη ψάχνεις πολύ καλύτερα πράγματα. Το δεύτερο είναι ότι καταφέραμε και ανατρέψαμε αποτέλεσμα. Τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απόλαυση. Χάρηκα επίσης διότι χάρηκε και ο κόσμος και αισιοδοξώ για τη συνέχεια το γήπεδο να είναι γεμάτο. Δεν μπορεί στη Β εθνική να είναι το γήπεδο γεμάτο και τώρα αυτό να μην γίνεται. Το μυαλό μας τώρα είναι στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες».