Αχαρναϊκός: «Φτιαγμένοι από μέταλλο οι παίκτες μας»

Αχαρναϊκός: «Φτιαγμένοι από μέταλλο οι παίκτες μας»

Οι διοικούντες την ομάδα του Μενιδίου μοίρασαν συγχαρητήρια με αφορμή την εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, παρά την ήττα με 2-1

Παρά το γεγονός πως ο Αχαρναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ματς της Ριζούπολης οι διοικούντες την ομάδα του Μενιδίου μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Γιώργο Βαζάκα επισημαίνοντας πως το τελικό 2-1 υπέρ της Ένωσης τους αδικεί.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Αχαρναϊκός σήμερα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, την ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα απέδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από μέταλλο, έστω και αν το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα τους αδικεί. Ο Αχαρναϊκός στο 26' με γκολ του Γέσιτς άνοιξε το σκορ, ενώ οι επιθέσεις του τρόμαξαν την άμυνα της ΑΕΚ που έδειξε να σαστίζει με την δυναμική του τριφυλλιού. Ο Αχαρναϊκός άντεξε γερά μέχρι και το 92' όπου η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-1 ενώ στο 97' η ΑΕΚ έκανε το 1-2. Η Διοίκηση της ΠΑΕ συγχαίρει τον Προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τους παίκτες για την άψογη εμφάνισή τους, ενώ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμότατα τον φίλαθλο κόσμο του Αχαρναϊκού που παρότι η ομάδα του έπαιξε στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκείνο τον ακολούθησε στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας. Ο Αχαρναϊκός συνεχίζει δυνατά τον αγώνα του άλλωστε έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του!».