Μπαξεβάνος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Μπαξεβάνος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο τεχνικός του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος, από το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) απέναντι στον Ηλυσιακό.

Ο προπονητής των «δελφινιών» μετά την λήξη του αγώνα στο γήπεδο του Ζωγράφου, μίλησε για την ευκαιρία που χάθηκε να πάρουν οι Κρητικοί την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν ένα παιχνίδι που η ουσία είναι ότι έπρεπε να το είχαμε κερδίσει γιατί νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο α' ημίχρονο καταφέραμε να προηγηθούμε 1-0 και δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Είπαμε στο ημίχρονο με τα παιδιά ότι το παιχνίδι δεν τελείωσε και είχαμε ευκαιρίες, πριν δεχθούμε την ισοφάριση, να το τελειώσουμε.

Κάποια στιγμή είχαμε έναν ανεξήγητο εκνευρισμό, διώχναμε τη μπάλα και δεν παίρναμε τις δεύτερες αποκρούσεις, με αποτέλεσμα να φέρνουμε τον αντίπαλο κοντά στην περιοχή μας και να γίνει η φάση του πέναλτι, με το οποίο ισοφαριστήκαμε. Από εκεί και πέρα υπήρξε αντίδραση από τα παιδιά και χάσαμε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, όπου μπορούσαμε πολύ εύκολα πάλι να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε... Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που από τη στιγμή που δεν το κερδίζεις, είναι σημαντικό ότι δεν το χάνεις. Το ανησυχητικό όμως είναι ότι δεχθήκαμε ξανά γκολ, πάλι χωρίς να έχει ουσιαστική ευκαιρία ο αντίπαλος. Το καλό είναι ότι κάναμε ευκαιρίες, αλλά πάλι βρεθήκαμε απέναντι σε έναν τερματοφύλακα, που έκανε 2-3 καταπληκτικές αποκρούσεις. Βέβαια δεν είχαμε και καθαρό μυαλό, για να τελειώσουμε πιο εύκολα και ιδανικά τις φάσεις»