Νίκη Βόλου: Αποφασίζει για Κοτσαρίδη

Νίκη Βόλου: Αποφασίζει για Κοτσαρίδη

Ο άσος της Νίκης Βόλου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Παναγιώτης Τζανβάρας θα αποφασίσει για το ματς στο οποίο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Η Νίκη Βόλου για μια ακόμα αγωνιστική δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, εμφανίζοντας ξανά επιθετικές αδυναμίες. Ο τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ψάχνει τις λύσεις ενώ άρχισε να προβληματίζεται και για τις απουσίες που προκύπτουν λόγω τιμωριών. Ο λόγος για τον Κώστα Κοτσαρίδη που έφτασε στις τέσσερις κίτρινες κάρτες κι ο Κορίνθιος προπονητής θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς της ομάδας θα απουσιάσει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ακραίος μπακ της ομάδας της Μαγνησίας είναι ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα, μαζί με τον Ίβενς.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα την προσεχή Κυριακή (09/11) θα αρχίσει επί της ουσίας με την προπόνηση της Τρίτης (04/11). Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας της Μαγνησίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χλόης, αφού το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού δεν είναι ακόμα έτοιμο.