Πανηλειακός: Προσεχώς διάλυση

Πανηλειακός: Προσεχώς διάλυση

Διαλύεται όπως δείχνουν τα πράγματα, ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Για ποια ομάδα ο λόγος; Για τον Πανηλειακό. Στο παρελθόν, στην Α Εθνική με σχετικά καλή παρουσία. Για πολλά χρόνια προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του στην Β, στην Γ αλλά και στην Δ εθνική κατηγορία.

Κατά καιρούς, η ομάδα γνώριζε διάφορους σωτήρες που θα οδηγούσαν την ομάδα, ξανά στην κορυφή και στις μεγάλες κατηγορίες! Χαρά και ελπίδα στην αρχή, πίκρα και οργή στην πορεία!

Τα ίδια και την φετινή χρονιά! Μάλιστα υπήρξε και επενδυτής από το εξωτερικό! Χαράς ευαγγέλια! Και όμως και εδώ μια από ίδια. Τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση, γρήγορα αποδείχθηκε άνθρακας ο θησαυρός, καθώς αποδείχθηκε ότι ο επενδυτής δια είναι διατεθειμένος, να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Πριν από δέκα περίπου μέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω του ΠΣΑΠ, για τις οφειλές της ομάδας. Απλήρωτοι οι παίκτες για μήνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Πύργο, ξεκίνησε η ... εκκαθάριση. Από ότι φαίνεται θα παραμείνουν στην ομάδα περίπου είκοσι ποδοσφαιριστές. Οι υπόλοιποι θα πουν αντίο!

Σε πρώτη φάση και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα αποχωρήσουν οι Κυριακάκης, Κολιός, Αλμπάνης, Σουλεϊμάν Χότζα, Σακελλαρίδης, Νταγιάντας, Αγγελίδης, Σιδηρόπουλος, Κορσιάνος, Γκίνι και Γραμματικός.

Στόχος των διοικούντων είναι να παραμείνουν μόνο οι ντόπιοι, ώστε να μην πληρώνουν το ξενοδοχείο και το εστιατόριο .

Και η πληροφόρηση θέλει το ξεκαθάρισμα να συνεχιστεί ....