ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τούμπα!

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» καλούν τους φίλους της ομάδας να προσφέρουν είδη τροφίμων πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό για να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ καλούν τους φίλους του «Δικεφάλου» που θα δουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας να συνεισφέρουν με είδη τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Την ερχόμενη Κυριακή (09/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας σε έναν διαφορετικό αγώνα με μοναδικό και σίγουρο νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη! Στο πλαίσιο μιας κοινής προσπάθειας και με οδηγό τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περυσινού εγχειρήματος, το PAOK Action και o δήμος Νεάπολης-Συκεών καλούν τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδεικνύει σταθερά τις κοινωνικές της ευαισθησίες κρατώντας ανοιχτή την αγκαλιά της σε ευαίσθητες και κρίσιμες πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναπτύσσει ο δήμος μας για τη στήριξη και υποστήριξη συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις συνθήκες της κρίσης. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε. Πιστεύουμε ότι σε ένα τέτοιο ντέρμπι κοινωνικής αλληλεγγύης όλοι ανακηρύσσονται πρωταθλητές", δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής και ανταπόκρισης από το σύνολο των φιλάθλων.

Το πρωί της Δευτέρας σε συνάντηση ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κλιμάκιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες για τη νέα πρωτοβουλίας και το μεγάλο ραντεβού ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή. Από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα συνεργάτες του Κοινωνικού Παντοπωλείου να βρίσκονται έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου της Τούμπας, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περσινό κοινό προσκλητήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συγκεντρώθηκε 1,5 τόνος τροφίμων πρώτης ανάγκης, καθώς τουλάχιστον 150 φίλαθλοι κάθε ηλικίας και συμπολίτες μας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης άφησαν τη δική τους προσφορά αλληλεγγύης».