Αρης: Προβλήματα για Κάμπος

Αρης: Προβλήματα για Κάμπος

Με προβλήματα ξεκίνησε τη δουλειά του στον Άρη ο Παουλο Κάμπος καθώς δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη Ακροποτάμου, απερίσπαστος.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός των Θεσσαλονικέων δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιαννίτση και Προβατίδη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή την Τρίτη (4/11) και πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την ομάδα του Ακροποτάμου, ενώ ο 31χρονος μέσος, που υπέστη θλάση α' βαθμού στον τετρακέφαλο έκανε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης κι έχει περισσότερες πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Κάμπος στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου», ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/11) περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο».

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί ότι όπως ενημέρωσαν κι επίσημα οι διοικούντες την ομάδα, ο φυσικοθεραπευτής, Δημήτρης Μποτζόρης, εντάσσεται εκ νέου στο ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων».