Τοπαλίδης: «Αυτός σήμερα δεν είναι Άρης»

Τοπαλίδης: «Αυτός σήμερα δεν είναι Άρης»

Προσθήκες στο ρόστερ των «κίτρινων» προανήγγειλε για τον Ιανουάριο ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας

Επισημαίνοντας πως η εικόνα που δείχνει αυτή την περίοδο ο Άρης δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος του συλλόγου ο Γιάννης Τοπαλίδης τόνισε πως τον Ιανουάριο αναμένονται προσθήκες στο ρόστερ των «κίτρινων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5»:

«Πριν έρθω στον Άρη μίλησα με αρκετούς ανθρώπους για το αν η ομάδα έχει πιθανότητες να βγει στην Β' Εθνική. Όλοι μου είπαν ναι, παρά τα προβλήματα. Είδα το ματς με την Δόξα, είδα κι εκεί ότι η ομάδα δεν είναι τόσο κακή. Στόχος μας είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες τον Ιανουάριο. Στόχος μας πρέπει να είναι μόνο η άνοδος στην Β' εθνική».

Για τον δικό του ρόλο: «Εγώ θα είμαι μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης. Θα έχω άμεση σχέση και με τις μεταγραφές. Όταν ο προπονητής αποφασίσει κάτι, θα το παρακολουθώ κι εγώ. Σίγουρα με την εμπειρία μου να βοηθήσω και τους προπονητές, αλλά και την διοίκηση».

Για τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας: «Η αξιοποίηση των τελικών φάσεων είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πρέπει να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Ο Άρης κρίνεται σαν Άρης. Σίγουρα αυτός σήμερα δεν είναι Άρης. Δεν είμαστε για εκεί. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα προβλήματα που υπήρχαν. Δεν υπήρχε ηρεμία, η ομάδα φτιάχτηκε πρόχειρα. Η ηρεμία θα έρθει με τις νίκες. Ν' ανέβουμε στην Β' και μετά να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για να συνεχίσουμε».

Για το τι συζήτησε με τον Γαλανό πριν συμφωνήσει: «Εγώ είπα αν έρθω στον Άρη ο στόχος μας θα πρέπει να είναι να ανεβούμε σε δύο χρόνια. Είδα ότι κι αυτός έχει τους ίδιους στόχους. Μου είπε τα προβλήματα και μου είπε ότι θα τα βάλει όλα σε μια τάξη. Βέβαια το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι ότι είναι ο Άρης. Έπρεπε να γίνει ένα ρόστερ για να ξεφύγει η ομάδα από την αρχή. Τώρα πρέπει να παλέψουμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και μετά να γίνουν κάποιος προσθήκες για ποιότητα».

Για τον Πάουλο Κάμπος: «Συζητήσαμε για το ματς με την Δόξα είδε κι αυτός κάποιες αδυναμίες. Τις είπαμε στους παίκτες και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε. Μέχρι το ματς με τον βασικό ανταγωνιστή μας για την άνοδο, τον Πανσερραϊκό υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Σε αυτά θα πρέπει να πετύχουμε ισάριθμες νίκες».