Νέες συλλήψεις για τον θάνατο Κατσούλη

Νέες συλλήψεις για τον θάνατο Κατσούλη

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση των επεισοδίων του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ο Κώστας Κατσούλης.

Ενώπιον της ανακρίτριας κλήθηκαν δύο ακόμη που άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στα επεισόδια. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 26 και 34 ετών. Ο 34χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στη 1 μετά το μεσημέρι, όπως και ο 26χρονος.

Η κλήση των δύο ατόμων ήρθε μετά από μαρτυρίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση που είχαν ήδη προσαχθεί κατά τις προηγούμενες ημέρες και κάποιοι εξ αυτών έχουν προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κοκοσάλη, συνήγορο υπεράσπισης του 26χρονου, ένας εκ των μαρτύρων «άλλαξε παντελώς την κατάθεσή του». Ο κ. Κοκοσάλης υποστηρίζει ότι πρόκειται «για μία άνανδρη και εκ του πονηρού κίνηση» και αναφέρει ότι σκοπεύει να καταθέσεις μηνύσεις για ψευδορκία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι δύο νέοι κατηγορούμενοι φέρονται να έχουν κατονομαστεί από άλλους συλληφθέντες ως συμμετέχοντες στον πυρήνα των επεισοδίων που έγιναν στο γήπεδο του Ηροδότου.

Πηγή: onsports